Kategorier
Uncategorized

Sådan kan du få hjælp til din erhvervslejekontrakt

Som udlejer af erhvervslejemål er der mange administrative elementer at holde styr på. Det gælder ikke mindst, når du skal udforme en erhvervslejekontrakt ved udlejning af dit lejemål. Denne kontrakt har afgørende betydning for at sætte rammerne for de rettigheder og forpligtelser, der er for dig som udlejer og for dine lejere. At skrive en erhvervslejekontrakt er ikke nogen nem opgave, så hvor finder du den bedste hjælp og rådgivning?

Få hjælp af en erhvervsmægler til din lejekontrakt til erhverv

Når man udlejer erhvervsejendomme, er det altafgørende, at der er styr på alt det juridiske, så både du og dine lejere kender til jeres forpligtelser og rettigheder. Leder du efter hjælp til at udforme din lejekontrakt til erhverv, er du landet det rigtige sted. På vores side kan du nemlig få hjælp til at finde en erhvervsmægler til at skrive lejekontrakten for dig. 

Disse mæglere er uddannede på området og kender til alle de elementer, der skal være styr på i din erhvervslejekontrakt. Du kan selv vælge, i hvilket område du leder efter en erhvervsmægler, og hurtigt få et overblik over, hvad der er til rådighed for dig. Vi har sørget for at indgå samarbejde med de bedste og skarpeste mæglere i branchen, så du kan være sikker på, at du får den mest professionelle rådgivning.

Dette skal man være opmærksom på i en erhvervslejekontrakt

En erhvervslejekontrakt er en skriftlig aftale mellem lejer og udlejer, som sætter rammerne for udlejning af et erhvervslejemål. Som det også gælder for private lejemål, skal en lejekontrakt indeholde en række elementer. Nogle af de vigtigste sektioner i en erhvervslejekontrakt gælder:

  • leje
  • eventuelt ekstra udgifter, der skal betales
  • udgifter til forbrugsregnskab
  • lejeregulering
  • vedligeholdelse
  • opsigelsesvarsel
  • istandsættelse ved fraflytning.

Dette er overordnet set noget af det vigtigste at have styr på i din lejekontrakt til erhverv. Du kan selv udforme og skrive din lejekontrakt ved hjælp af en formular, eller gennemgå Erhvervsstyrelsens tjekliste for erhvervslejekontrakter. Vil du være helt sikker på, at du har skrevet en god kontrakt, anbefaler vi, at du kontakter en erhvervsmægler.

Få mest muligt ud af dit erhvervslejemål

Som ejer af et erhvervslejemål vil du selvfølgelig gerne have mest muligt ud af din investering. Ved at have et indblik i lejeloven og alle de regler og regulativer, der er gældende på området, kan du undgå at havne i ubehagelige og uventede situationer. Derfor er det altafgørende for din succes som ejer at udforme en komplet erhvervslejekontrakt uden fejl og mangler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *