Kategorier
Uncategorized

Disse dokumenter skal du huske, når du køber investeringsejendomme

Kigger du efter investeringsejendomme til salg? Så er du måske allerede klar over, at det er en stor beslutning, som er forbundet med en masse arbejde og forberedelse. Noget af det, som kan afholde mange fra at investere i ejendomme, er den store mængde af administrativt papirarbejde, som følger med. I dette indlæg vil vi forsøge at gøre processen lidt mere overskuelig for dig ved at give dig et overblik over de dokumenter, som du skal huske at have styr på, når du køber investeringsejendomme.

1. Tjek investeringsejendommens tilstandsrapport

Når man kigger efter investeringsejendomme til salg, er det selvfølgelig vigtigt, at man undersøger ejendommenes tilstand. Her kommer tilstandsrapporten dig til undsætning, da den kan give dig et grundigt indblik i tilstanden, som den er lige nu. Den skrives altid af uvildige sagkyndige og vil derfor være det bedste grundlag for at vurdere, hvor meget arbejde der skal gøres, hvis du beslutter dig for at investere.

2. Skøde, købsaftale og ejerskifteforsikring

I forbindelse med selve købet af investeringsejendomme til salg, er der tre vigtige dokumenter, man skal have styr på. Skødet er det juridiske dokument, som viser, hvem der er den retmæssige ejer af ejendommen. Det er derfor vigtigt, at skødet underskrives af den nuværende og kommende ejer af investeringsejendommen, når den skal overdrages.

En købsaftale er en skriftlig aftale, som fastsætter, under hvilke vilkår købet af ejendommen skal foregå. Det viser bl.a., hvilken købesum der er aftalt, hvornår ejendommen overtages, og hvilke betalingsbetingelser der gælder for købet.

En ejerskifteforsikring er også en god idé at tegne, når man køber investeringsejendomme til salg. Det kan nemlig dække dig som køber mod fejl og mangler på ejendommen, som ikke var inkluderet i tilstandsrapporten. Det giver dermed mere ro i sindet, når man køber en ejendom, da der kan være ting, som er blevet overset, når tilstandsrapporten er blevet skrevet.

3. Finansieringsaftale

Hvis du køber investeringsejendomme til salg med et lån fra en finansiel institution, skal du også have styr på din finansieringsaftale. Læs aftalen grundigt igennem, så du ved, hvilke vilkår der gælder for finansiering af ejendommen.

4. Erhvervslejekontrakt og privat lejekontraktHvis du køber investeringsejendomme til salg med formålet om at udleje dem, er det også vigtigt, at du har styr på erhvervslejekontrakter og private lejekontrakter. Der er stor forskel på lejeloven for almindelige private lejemål og erhvervslejemål. Derfor anbefaler vi, at du sætter dig ind i lejeloven, og hvordan man udformer og skriver en god og fyldestgørende lejekontrakt.

Kategorier
Uncategorized

Sådan kan du få hjælp til din erhvervslejekontrakt

Som udlejer af erhvervslejemål er der mange administrative elementer at holde styr på. Det gælder ikke mindst, når du skal udforme en erhvervslejekontrakt ved udlejning af dit lejemål. Denne kontrakt har afgørende betydning for at sætte rammerne for de rettigheder og forpligtelser, der er for dig som udlejer og for dine lejere. At skrive en erhvervslejekontrakt er ikke nogen nem opgave, så hvor finder du den bedste hjælp og rådgivning?

Få hjælp af en erhvervsmægler til din lejekontrakt til erhverv

Når man udlejer erhvervsejendomme, er det altafgørende, at der er styr på alt det juridiske, så både du og dine lejere kender til jeres forpligtelser og rettigheder. Leder du efter hjælp til at udforme din lejekontrakt til erhverv, er du landet det rigtige sted. På vores side kan du nemlig få hjælp til at finde en erhvervsmægler til at skrive lejekontrakten for dig. 

Disse mæglere er uddannede på området og kender til alle de elementer, der skal være styr på i din erhvervslejekontrakt. Du kan selv vælge, i hvilket område du leder efter en erhvervsmægler, og hurtigt få et overblik over, hvad der er til rådighed for dig. Vi har sørget for at indgå samarbejde med de bedste og skarpeste mæglere i branchen, så du kan være sikker på, at du får den mest professionelle rådgivning.

Dette skal man være opmærksom på i en erhvervslejekontrakt

En erhvervslejekontrakt er en skriftlig aftale mellem lejer og udlejer, som sætter rammerne for udlejning af et erhvervslejemål. Som det også gælder for private lejemål, skal en lejekontrakt indeholde en række elementer. Nogle af de vigtigste sektioner i en erhvervslejekontrakt gælder:

  • leje
  • eventuelt ekstra udgifter, der skal betales
  • udgifter til forbrugsregnskab
  • lejeregulering
  • vedligeholdelse
  • opsigelsesvarsel
  • istandsættelse ved fraflytning.

Dette er overordnet set noget af det vigtigste at have styr på i din lejekontrakt til erhverv. Du kan selv udforme og skrive din lejekontrakt ved hjælp af en formular, eller gennemgå Erhvervsstyrelsens tjekliste for erhvervslejekontrakter. Vil du være helt sikker på, at du har skrevet en god kontrakt, anbefaler vi, at du kontakter en erhvervsmægler.

Få mest muligt ud af dit erhvervslejemål

Som ejer af et erhvervslejemål vil du selvfølgelig gerne have mest muligt ud af din investering. Ved at have et indblik i lejeloven og alle de regler og regulativer, der er gældende på området, kan du undgå at havne i ubehagelige og uventede situationer. Derfor er det altafgørende for din succes som ejer at udforme en komplet erhvervslejekontrakt uden fejl og mangler.

Kategorier
Uncategorized

Lær om alle fordelene ved ejendomsrådgivning

Overvejer du at sætte dine penge i mursten? At investere i ejendom er ofte en af de mere sikre investeringer, du kan foretage dig. Det er dog som altid, når det kommer til at bruge en stor sum penge, en god ide at rådgive sig med nogle eksperter. Det er her ejendomsrådgivning kommer ind i billedet. Vi fortæller dig her, hvilke fordele du kan opnå ved at gøre brug af ejendomsrådgivning, inden du kigger videre på investeringsejendomme så som erhvervsejendomme.

Foretag et mere kvalificeret valg

Når nogen er eksperter inden for et område, så har de ofte mange års erfaringer, som de kan trække på, når de skal rådgive om noget. Det samme gælder inden for ejendomsrådgivning. Her har eksperterne, mæglerne, mange års erfaringer. På den måde er du sikret med deres hjælp, at det valg, du tager, vil være kvalificeret og uden ubehagelige overraskelser. De mæglere, vi viser dig her på siden, har altså rigtig gode kvalifikationer til at kunne hjælpe med at rådgive dig i din næste erhvervsejendom eller investeringsejendom. 

Om det er ejendomsmarkedet på Sjælland, Fyn eller i Jylland, du er interesseret i, så har vi forslag her på siden til en lang række dygtige erhvervsmæglere, som vil kunne give dig den bedst mulige ejendomsrådgivning. 

Spar tid, og få adgang til en lang række mulige investeringsejendomme

Udover at erhvervsmæglerne kan give dig nogle kvalificerede råd, hvor du måske kan få øjnene op for nogle erhvervsejendomme, du ellers ikke ville have overvejet, så gør de også, at du sparer tid og besvær på selv at lede markedet igennem. Med ejendomsrådgivning arbejder specialisterne for dig. Derfor slipper du for selv at skulle sidde med tungen lige i munden og kigge rundt på de forskellige muligheder. Ligeledes får du kun vist reelle forslag og slipper dermed også for at se på uinteressante resultater. 

Med erfaring og speciale kommer også adgang til en lang række muligheder, du ikke selv ville have fundet frem til. Når du vælger at gøre brug af ejendomsrådgivning, gør du samtidig brug af de mange kontakter, som erhvervsmæglerne sidder inde med. Det er nogle gange den bedste måde at komme ind på markedet på, da det ikke er sikkert, at du havde fundet frem til de samme erhvervsejendomme og investeringsejendomme selv. 

Ønsker du at se, hvilken ejendomsrådgivning du kan få tæt på dig, så klik ind på siderne foroven, hvor du finder de forskellige muligheder i flere dele af Danmark.