Når du har brug for rådgivning omkring lejekontrakter

Hvis du og din virksomhed har fundet jeres ny erhvervslejemål og står foran at skulle underskrive lejekontrakten, kan det være en stor fordel at få professionel rådgivning i tide. 

Lokalebasen.dk ejendomsrådgvning – det danske erhvervsudlejnings-markeds travleste træfpunkt og markedsplads – samarbejder med en advokat, der gennem de seneste 15 år alene har beskæftiget sig med  det lejeretlige område.  

Din virksomhed kan vælge enten at benytte advokaten som sparringspartner i forbindelse med jeres egne forhandlinger med udlejer og/eller lade ham repræsentere dig og din virksomhed som hovedforhandler.

Lokalebasen.dk kan således hjælpe dig med relaterede opgaver til ejendomsrådgivning og give din virksomhed med at sikre det allerbedste juridiske afsæt til jeres nye firmadomicil ved at formidle samt foreslå kompetent assistance til bl.a.:

  • Gennemlæsning af lejekontrakt
  • Møde med gennemgang af lejekontrakt
  • Strategi og evt. ledelse ved forhandling

Lokalebasen.dk samarbejder med to uafhængige rådgivnings-virksomheder med mange års erfaring, når det gælder om at varetage dine interesser bedst mulig fra søgeprocessens start, og til I tager det nye lejemål i brug. 

Her kan du læse meget mere om Lokalebasen.dk