Når din virksomhed har behov for et nyt erhvervslejemål

Hvis din virksomhed søger efter et nyt erhvervslejemål, der i højere grad matcher firmaets behov, kan I tage de næste skridt på Danmarks førende portal for ledige erhvervslejemål Lokalebasen.dk – få din ejendomsrådgivning nu.

Lokalebasen.dk har på ganske få år udviklet sig til at blive markedets travleste træfpunkt for ledige kontorlejemål, ledige lagerlejemål og tomme produktionslokaler samt for butikslejemål, der er ledige lige nu og her.  

Hvis din virksomhed står over for at skulle finde nye lokaler, er der en hel række udfordringer, der nødvendigvis må tages højde for, inden I kan vælge ny firmaadresse og jeres næste domicil. Få dig en ejendomsrådgivning og undgå fejltagelser. 

Lokalebasen.dk kan som professionel og erfaren webportal for investeringsejendomme tilbyde at styre processen og give din virksomhed de allerbedste forudsætninger for at finde det helt rigtige lejemål – på basis af disse basale tjekpunkter:

  • Udarbejdelse af behovsanalyse
  • Udvælgelse af potentielle lejemål
  • Forhandling
  • Overtagelse
  • Flytning

Lokalebasen.dk samarbejder med to uafhængige rådgivnings-virksomheder med mange års erfaring, når det gælder om at varetage dine interesser bedst mulig fra søgeprocessens start, og til I tager det nye lejemål i brug.